null

Verzending en Retours

Retours Policy

De meeste nieuwe, ongeopende items kunnen teruggestuurd worden binnen 30 dagen na ontvangst voor een volledige teruggave van het aankoopbedrag in de vorm van een aankoopbon. Wij vergoeden ook de verzendkosten als de retour gebeurd ten gevolge van een fout langs onze kant (U ontving een defect of verkeerd item), etc.).

De teruggave van het aankoopbedrag zal plaats vinden binnen vier weken na ontvangst van de retour, echter in de meeste gevallen zal U de teruggave sneller ontvangen. Deze periode is inclusief de transit tijd waarin de retour naar ons onderweg is bij de transporteur (5 tot 10 werkdagen), de tijd die wij nodig hebben om de retour te verweken (3 tot 5 werkdagen) en de tijd die de bank nodig heeft om de terugbetaling te verwerken (5 tot 10 werkdagen).

Indien U een item wilt terugsturen, gelieve ons te Contacteren met uw order nummer en details over de retour. Wij doen al het mogelijke om zo snel mogelijk te antwoorden met instructies over hoe u de retour kan uitvoeren.


Verzending

Wij kunnen verzenden naar bijna elk adres in België en Nederland. Gelieve te noteren dat er uitzonderingen bestaan voor bepaalde producten, wegens gewichts- of afmetingensbeperkingen. Er wordt druk gewerkt aan internationale zendingen, maar dit is momenteel nog niet mogelijk.

Bij het plaatsen van een order zullen wij een inschatting maken van verzend- en afleverdatums voor u, gebaseerd op de beschikbaarheid van de items en verzendopties door u gekozen. Afhankelijk van de verzendopties die u kiest, kunnen er inschattingen van verzenddatums verschijnen op de verzendkosten pagina.

Gelieve er ook rekening mee te houden dat verzendkosten voor de meeste items die we verkopen gebaseerd zijn op het gewicht van de zending. Om de werkwijze van de transporteur te respecteren, zullen alle gewichten afgerond worden naar de volgende volledige Kg.